Συνελήφθησαν δράστες διαρρήξεων και κλοπών σε Αμπελόκηπους, Διαβατά, Εύοσμο

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ., κατά το τελευταίο 24ωρο προέκυψαν τα ακόλουθα:

  • Συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες της 25-10-2015 στο Δενδροπόταμο, έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και αφού προηγουμένως δε συμμορφώθηκαν σε σχετικά σήματα των αστυνομικών, δύο άτομα ηλικίας 22 και 17 ετών, οι οποίοι επέβαιναν μαζί με 29χρονο συνεργό τους, που αναζητείται, σε αυτοκίνητο που είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από την ίδια περιοχή.

Επιπλέον, από τη συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, προέκυψε ότι:

– οι παραπάνω, την προηγούμενη ημέρα, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο που αφαίρεσαν από την περιοχή των Διαβατών, μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Βέροιας, απ’ όπου αφαίρεσαν (100) ευρώ και άλλα αντικείμενα.

– ο 22χρονος με τον 29χρονο προ μιας εβδομάδας περίπου, στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Εδέσσης, εισήλθαν σε κατάστημα επίπλων, απ΄όπου αφαίρεσαν ένα Ι.Χ. Φορτηγό, με το οποίο στη συνέχεια μετέβησαν σε κοντινή εταιρεία, αφαιρώντας από το εσωτερικό, διάφορα εργαλεία και αντικείμενα.

  • Συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 46χρονος, ο οποίος μεσημβρινές ώρες της 25-10-2015 στους Αμπελόκηπους, αφαίρεσε από το ταμείο ζαχαροπλαστείου, το χρηματικό ποσό των (35) ευρώ.
  • Συνελήφθη απογευματινές ώρες της 26-10-2015 σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 36χρονος, ο οποίος, αφαίρεσε από εργοτάξιο, διάφορα αντικείμενα.
  • Επίσης, από αστυνομικούς του Τμήμα Ασφαλείας Ευόσμου, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου, ο οποίος, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προ μιας εβδομάδας περίπου, αφαίρεσε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.