Είχαν κλέψει τρεις φορές το ίδιο σούπερ μάρκετ στην Τούμπα

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Συνελήφθησαν άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 33, 51 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 05-11-2015, ο 24χρονος εισήλθε σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Τούμπας και αφαίρεσε διάφορα προϊόντα που η αξία τους υπερβαίνει τα (400) ευρώ, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο που τον ανέμεναν οι δύο συνεργοί του.

Δικυκλιστές αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν και ακινητοποίησαν το προαναφερόμενο όχημα, στο οποίο επέβαιναν τα ανωτέρω άτομα, ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 33χρονος συλληφθείς κατά τις δύο προηγούμενες ημέρες (3 & 4-5-2011) αφαίρεσε διάφορα προϊόντα από το ίδιο κατάστημα.
Επίσης, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής (06-11-2015), στην περιοχή του Κορδελιού, μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 29χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Εθνικό Ένταλμα Σύλληψης από τις Αρχές της Γερμανίας, για εκβίαση και απάτη κατ’ επανάληψη με σκοπό το ατομικό του όφελος, πράξεις που έλαβαν χώρα το Φεβρουάριο του 2011 στο Ανόβερο Γερμανίας.