Εθελοντική Αιμοδοσία στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

aimodosia

Εθελοντική Αιμοδοσία για της ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος διοργανώνει το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί   σε συνεργασία με το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015, από τις 9 π.μ. έως την 1 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου Ευόσμου, όπου θα βρίσκεται η κινητή μονάδα του Νοσοκομείου.

«Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την ενίσχυση και ανάπτυξη της εθελοντικής αιμοδοσίας πραγματοποιεί μια οργανωμένη εκστρατεία με τακτικές αιμοδοσίες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η λειτουργία της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος συμβάλλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση του προβλήματος εξεύρεσης αίματος καθώς και των παραγώγων του, προσφέροντας αίμα σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.

“Καλούμε όλους τους δημότες μας να δώσουν το παρόν τους στην εθελοντική αιμοδοσία και να αφιερώσουν  λίγο από το χρόνο τους, προσφέροντας ένα δώρο ζωής. Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη το αίμα. Γιατί το αίμα  ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται, μόνο προσφέρεται!» τόνισε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας κ. Βασίλης Ταλατάς.