Μπήκε με αντικλείδι σε κατάστημα στην Καλαμαριά και έκλεψε 2.500ευρώ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, οδήγησε στην εξιχνίαση περίπτωσης κλοπής από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που έλαβε χώρα προ δύο εβδομάδων περίπου.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων ηλικίας 35 και 24 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και ηθικής αυτουργίας σε κλοπή.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 35χρονος, ξημερώματα της 30-10-2015, εισήλθε στο προαναφερόμενο κατάστημα στην περιοχή της Καλαμαριάς χρησιμοποιώντας αντικλείδι και στη συνέχεια, αφού απενεργοποίησε συναγερμό που βρισκόταν στο εσωτερικό του, αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή, το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ.

Επίσης, προέκυψε ότι το εν λόγω αντικλείδι, καθώς και πληροφορίες για τον κωδικό απενεργοποίησης του συναγερμού, παρείχε στον 35χρονο, ο 24χρονος συνεργός του, ο οποίος εργαζόταν κατά το παρελθόν στο ανωτέρω κατάστημα.

Εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.