Θες τυρί Θεσσαλονίκη;

thes-gala-tyri

Νέα προϊόντα στους αυτόματους πωλητές της Θεσσαλονίκης από τον συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα.

Λευκό τυρί σε συσκευασίες τάπερ 400γρ. σε άλμη, 200γρ. vacuum, κίτρινο ημίσκληρο τυρί σε κομμάτι 400γρ. αλλά και σε φέτες (200γρ.) ιδανικό για τοστ, μπορούν να προμηθεύονται πλέον –εκτός από γάλα- από τους αυτόματους πωλητές προϊόντων του “ΘΕΣγάλα” στη Θεσσαλονίκη οι καταναλωτές.

Τα νέα τυροκομικά προϊόντα του ΘΕΣγάλα γίνονται αποκλειστικά από το  φρέσκο, αγελαδινό, συνεταιριστικό γάλα ανώτερης ποιότητας των παραγωγών της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας. Με υπογραφή το μεράκι και την δέσμευση του Συνεταιρισμού για υψηλής ποιότητας προϊόντα, τόσο το λευκό όσο και το κίτρινο ημίσκληρο τυρί αποτελούν μια ευχάριστη γευστική έκπληξη. Είναι τυριά που φέρουν όλα τα θρεπτικά συστατικά του φρέσκου γάλακτος και ωρίμασαν για να συνοδεύσουν την κάθε στιγμή, την κάθε ηλικία, την κάθε οικογένεια!

Το νέο Θες Λευκό Τυρί  παρασκευάζεται αποκλειστικά από 100% φρέσκο παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, το οποίο συλλέγεται από τις φάρμες των μελών του Συνεταιρισμού μας. Χαρακτηρίζεται από μεστή γεύση και συνοδεύει εξαιρετικά  ορεκτικά και σαλάτες.  Είναι επίσης κατάλληλο για μαγειρική, για πίτες και πολλούς ακόμα γευστικούς πειραματισμούς!

Το νέο Θες Ημίσκληρο Τυρί  παράγεται επίσης από φρέσκο παστεριωμένο αγελαδινό γάλα του Συνεταιρισμού μας και είναι τρίμηνης ωρίμανσης.  Έχει διακριτική γεύση και αποτελει ένα εξαιρετικό επιτραπέζιο προϊόν για snack ή μεζεδάκια,  καθώς και για συνταγές που απαιτούν γευστικό λιωμένο τυρί. Κυκλοφορεί και σε πρακτική συσκευασία φέτες ιδανικό για σάντουιτς και τοστ.