Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες από την ΓΑΔΘ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Το ένστολο και πολιτικό προσωπικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης μαζί με την Ένωση Ποντίων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, ως ζωτικό και αναπόσπαστο κομμάτι του κοινωνικού ιστού, δεν παραμένει απαθής και αμέτοχος παρατηρητής των σύγχρονων εξελίξεων, αλλά συμμετέχει ενεργά και άμεσα στα νέα δεδομένα, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης και αισιοδοξίας σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και δεινοπαθούντα άτομα.

Στο πλαίσιο ανάπτυξης ενός πλέγματος φιλανθρωπικών δράσεων και εμφορούμενο από αισθήματα φιλαλληλίας, σύσσωμο το προσωπικό της ΓΑΔΘ, ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία για  εθελοντική συγκέντρωση βασικών ειδών πρώτης ανάγκης, συγκεντρώνοντας μεγάλες ποσότητες τροφίμων, πόσιμου νερού, ειδών ρουχισμού, φαρμάκων και παιχνιδιών, προκειμένου να προσφερθούν σε ομάδες προσφύγων.

Σε μια συμβολική χειρονομία, αντιπροσωπεία της ΓΑΔΘ με επικεφαλής τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. Βασίλειο Κιμ. ΜΩΥΣΙΔΗ και αντιπροσωπεία της Ένωσης Ποντίων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης με τον Πρόεδρό της Ανθυπαστυνόμο κ. Ευστάθιο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, μετέβησαν στην περιοχή της Ειδομένης Κιλκίς, όπου πρωινές ώρες σήμερα (24-11-2015), παρέδωσαν τα συγκεντρωθέντα είδη σε ομάδες προσφύγων, ώστε να διευκολυνθεί κατά το δυνατό η διαβίωσή τους, κατά το χρόνο παραμονής τους στην Ελληνική επικράτεια.

Η συμβολική εθελοντική προσφορά έγινε δεκτή με ιδιαίτερη χαρά τόσο από τα παιδιά όσο και από τους ενήλικες, οι οποίοι εξέφρασαν τις θερμές τους  ευχαριστίες.