Νικητές η ανθρωπιά και η κοινωνική αλληλεγγύη…

neapoli-sykies-toumba3

Μήνυμα αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που βιώνουν σκληρότερα από όλους τις συνθήκες της οικονομικής κρίσης έστειλαν την Κυριακή από το γήπεδο της Τούμπας οι συμπολίτες μας, που ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Ήταν μια ακόμη συντονισμένη δράση των δυο μεγάλων φορέων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου του δήμου μέσω της συγκέντρωσης τροφίμων και φαρμάκων, από τις οποίες εξυπηρετούνται καθημερινά εκατοντάδες άποροι, ανασφάλιστοι, άνεργοι, χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι.

Από νωρίς το πρωί, φίλαθλοι και συμπολίτες μας προσέρχονταν στο σημείο που είχε ορισθεί το μεγάλο ραντεβού της ανθρωπιάς και της ευαισθησίας, προσφέροντας, μαζί με τα είδη τροφίμων και φαρμάκων, χαμόγελο, ελπίδα και αισιοδοξία στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται την υποστήριξή μας. Στελέχη των Κοινωνικών Υπηρεσιών και των Κοινωνικών Δομών για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας, έξω από την ΘΥΡΑ 3 του γηπέδου της Τούμπας, υποδέχονταν τους πολίτες και παραλάμβαναν τις προσφορές έως και την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟΚ-Πανιώνιος.

Παρών και ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, όπως και οι αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής Τάσος Τσακιρίδης και Οικονομιού-Διοικητικού Δημήτρης Ζιγκερίδης, που ευχαρίστησαν τους πολίτες για την προσφορά τους.

neapoli-sykies-toumba2neapoli-sykies-toumba1

Παρόντες και οι ποδοσφαιριστές

Μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης έστειλαν και οι πρωταγωνιστές των γηπέδων, αντιπροσωπεία των οποίων βρέθηκε στο πλευρό της αποστολής του δήμου. Συγκεκριμένα, από την πλευρά του ΠΑΟΚ την αλληλεγγύη τους εξέφρασαν οι ποδοσφαιριστές Στέλιος Κίτσιου, Νίκος Μελισσάς και Τέρι Άντονις και από τον Πανιώνιο ο Βαλεντίνος Βλάχος, Νίκος Καθάριος και Λεονάρντο Βιγιάλμπα.

«Δίπλα μας υπάρχουν συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη από στήριξη και υποστήριξη. Στο δήμο μας δίνουμε μεγάλους αγώνες ώστε να απαλύνουμε όσο περισσότερο μπορούμε τον ανθρώπινο πόνο και την ανθρώπινη δυστυχία. Όταν στον αγώνα αυτόν ενώνονται οι δυνάμεις της κοινωνίας, όπως είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τότε το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερο και καλύτερο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη καρδιά που διαχρονικά στέκεται αρωγός τέτοιων ευαίσθητων και κρίσιμων πρωτοβουλιών. Συγχαίρουμε τη διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα στελέχη της για την κοινωνική δράση που αναπτύσσουν, αλλά κυρίως ευχαριστούμε τους πάντες για τη στήριξη της δικής μας πρωτοβουλίας», δήλωσε ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης.

 

Να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβραβεύει τους συμπολίτες και φιλάθλους για την προσφορά τους με δέκα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Πλατανιάς, δυο ποδοσφαιρικές φανέλες και μια μπάλα. Μετά την κλήρωση που ακολούθησε, τυχεροί αναδείχθηκαν οι: Αριστοτέλης Πολυζώης, Γεώργιος Τρούλιος, Νικόλαος Κοτζαρίδης, Καρούτσος Παναγιώτης, Πασχάλης Ζαμουρίδης, Ραφαήλ Παυλίδης, Αθανάσιος Τσομπανίδης, Βασίλης Ηλιάδης, Δέσποινα Αλεξανδράκη Μιχαήλ Λιάγκας (εισιτήριο), Παναγιώτης Τσακίρης, Κωνσταντίνα Γαβριηλάκη (φανέλα) και Δημήτρης Ακτσερλής (μπάλα ποδοσφαίρου), οι οποίοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από τις υπηρεσίες του δήμου.

Το ενδιαφέρον της για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου του δήμου Νεάπολης Συκεών εξέφρασε και η ΠΑΕ Πανιώνιος, με ανθρώπους της οποίας βρίσκονται σε επαφή στελέχη του δήμου.