Κορδελιό-Εύοσμος: Χριστουγεννιάτικη Συναυλία για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αγάπης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Ωδείο Πρακτέον, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57).

Η συναυλία πραγματοποιείται για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και αντί εισιτηρίου οι δημότες καλούνται να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες του Δήμου.

Με τη σκέψη μας στους δημότες που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση, συμμετέχουμε στη μεγάλη προσπάθεια για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να δώσουν το παρόν τους στη Χριστουγεννιάτικη αυτή μουσική συναυλία Αγάπης και Αλληλεγγύης, ώστε όλοι μαζί να προσφέρουμε  ό,τι μπορούμε στους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.

“Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετέχουν στη φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση, τους σπουδαίους μουσικούς του Ωδείου Πρακτέον αλλά και όλους όσοι στηρίζουν με την αγάπη τους και το υστέρημά τους το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Πρόκειται για ακόμη μια πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την υποστήριξη και  συμπαράσταση των ευπαθών ομάδων του Δήμου μας” τόνισε ο Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας κ. Βασίλης Ταλατάς.