Χριστούγεννα στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

ampelokipoi-menemeni-xristougenna

Πλήθος χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 12/12 και την Κυριακή 13/12.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Επταλόφου σε συνεργασία με το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμπελοκήπων. Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, τραγούδια από την παιδική χορωδία του Λυδικού Ωδείου και αφήγηση Χριστουγεννιάτικου παιδικού παραμυθιού, διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους ενώ στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά πολύχρωμα μπαλόνια.

Λίγο αργότερα στο Κινηματοθέατρο ‘’Αλέξης Μινωτής’’ πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τα τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘’το Πανθερμαϊκό και της Μενεμένης το χαμόγελο’’ ενώ ταυτόχρονα στο Κινηματοθέατρο ‘’Άστρον’’ στη Μενεμένη πραγματοποιήθηκε παιδική παράσταση – κουκλοθέατρο «ο Ρομπέν των Δασών» για τους μικρούς μας φίλους.

Το απόγευμα της ίδια ημέρας (Σάββατο 12/12)  στο Κινηματοθέατρο ‘’Αλέξης Μινωτής’’  απολαύσαμε μουσικοθεατρική παράσταση- Βυζαντινό Ορατόριο, «Μείζων δε τούτων η Αγάπη» με σημείο αναφοράς την Α΄ Προς Κορινθίους Επιστολή του Απ. Παύλου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Χρήστου Χαλκιά.

Την επόμενη μέρα Κυριακή  13 Δεκεμβρίου στο Κινηματοθέατρο ‘’Αλέξης Μινωτής’’ πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη Επετειακή Εορταστική Εκδήλωση, για τα είκοσι (20 ) χρόνια λειτουργίας του Λυδικού Ωδείου.