Απλήρωτοι οι σχολικοί τροχονόμοι του δήμου Θεσσαλονίκης

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ

Απλήρωτοι από τον Απρίλιο του 2015 παραμένουν οι σχολικοί τροχονόμοι στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου Σχολικών Τροχονόμων Μακεδονίας – Θράκης:

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και οι σχολικοί τροχονόμοι του Δήμου Θεσσαλονίκης μαζί με τις οικογένειες μας, βρισκόμαστε στα όρια της εξαθλίωσης, καθώς παραμένουμε απλήρωτοι από τον Απρίλιο.

Παρά τις διαβεβαιώσεις και τα χρονοδιαγράμματα που κατά καιρούς έχουμε ακούσει από τους αρμόδιους του Δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και από την Επιτροπή Πρωτοβάθμιας του Δήμου Θεσσαλονίκης, παραμονές των εορτών και τα χρήματα μας δεν έχουν μπει στους λογαριασμούς μας.

Θεωρούμε αδιανόητο και καταγγέλλουμε τη διοίκηση του Δήμου, που με τις τελευταίες υποσχέσεις που μας έδωσε πως τα χρήματα μας θα καταβληθούν μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου, μας έστειλε στην τράπεζα για να διαπιστώσουμε απογοητευμένες πως για ακόμα μια φορά μας κορόιδεψαν.

Την ώρα που οι συνάδελφοι μας στους άλλους δήμους έχουν πληρωθεί κανονικά, εμείς γινόμαστε αποδέκτες μιας απίστευτης κοροϊδίας.

Το Σωματείο Σχολικών Τροχονόμων Μακεδονίας Θράκης δηλώνει πως ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος στις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και καλεί τους αρμόδιους να καταβάλουν ΤΩΡΑ τα χρήματα στους σχολικούς τροχονόμους που μαζί με τις οικογένειες μας βρισκόμαστε λίγο πριν την κατάρρευση.