Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΣΑΣΘ για τα παιδιά

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Γιορτινή ατμόσφαιρα επικράτησε σήμερα Παρασκευή 18/12 στη χριστουγεννιάτικη γιορτή, που διοργάνωσε το Συμβούλιο Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, για τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ειδικής Αγωγής Θεσσαλονίκης και του ορφανοτροφείου θηλέων «Μέλισσα».

Τα παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν την αίθουσα συνεδριάσεων του ΣΑΣΘ και ο πρόεδρος του Συμβουλίου, Γιάννης Παλαιστής, μοίρασε ευχές και δώρα στα παιδιά, συνομίλησε με τους συνοδούς τους και είχε ιδιαίτερη συνομιλία με κάθε παιδί ξεχωριστά.

«Εύχομαι καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος σε όλους και ειδικά στα παιδιά. Τις γιορτινές μέρες υποχρέωση όλων μας είναι να δώσουμε χαρά ειδικά στα παιδιά εκείνα που έχουν αυξημένες ανάγκες φροντίδας και προστασίας. Ως κοινωνία, ως φορείς, ως άνθρωποι ειδικά αυτές τις μέρες έστω και συμβολικά οφείλουμε να δώσουμε ελπίδα. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι ένα παιδικό χαμόγελο. Ευχαριστώ τα παιδιά και τους συνοδούς τους, που μόνο με την παρουσία τους έφεραν τα Χριστούγεννα στα γραφεία μας», είπε ο κ. Παλαιστής.