Έκλεβε ρεύμα από τον γείτονα του και συνελήφθη!

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών καθώς και αστυνομικών ερευνών, που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν συνολικά τρία άτομα για περιπτώσεις κλοπών και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Συγκεκριμένα:

  • Από πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνελήφθη 44χρονος αλλοδαπός, για ρευματοκλοπή και διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς, κατά τις δύο τελευταίες εβδομάδες περίπου, έκανε παράνομη χρήση ρεύματος από οικία 56χρονου.
  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της Τρίτης (22-12-2015), 39χρονη αλλοδαπή, για κλοπή χρηματικού ποσού από ταμείο καταστήματος στο οποίο εργαζόταν. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά το τελευταίο έτος περίπου, είχε αφαιρέσει τμηματικά, από το ταμείο της επιχείρησης, χρηματικό ποσό τουλάχιστον (47.699) ευρώ.
  • Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης συνέλαβαν απογευματινές ώρες της Τρίτης (22-12-2015), 38χρονη για κλοπή διάφορων προιόντων από κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σε έλεγχο που της έγινε βρέθηκαν επιπλέον στην κατοχή της είδη ένδυσης, τα οποία είχε αφαιρέσει νωρίτερα από δύο άλλα εμπορικά καταστήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.