Δύο νεαροί επιχείρησαν να κλέψουν το πορτοφόλι 24χρονης

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Δικυκλιστές αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν απογευματινές ώρες της Τρίτης (12-01-2016) δύο νεαρούς, διότι αποπειράθηκαν, εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό από το πορτοφόλι 24χρονης υπαλλήλου του ανωτέρω καταστήματος. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο νεαροί, λίγο πριν τη σύλληψή τους, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ενδύματα από κατάστημα στο κέντρο της πόλης.

Ακόμα, συνελήφθη από πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 42χρονος, ο οποίος επιχείρησε να αφαιρέσει δύο δίκυκλα στο κέντρο της πόλης. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μπουφάν, που έφερε αντικλεπτικό μηχανισμό.

Επίσης, αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ», συνέλαβαν βραδινές ώρες της Τρίτης 12-11-2016, 19χρονο, ο οποίος με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από πεζό άνδρα το κινητό του τηλέφωνο, στο κέντρο της πόλης.

Τέλος, από αστυνομικούς της Ομάδας Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, συνελήφθη βραδινές ώρες της Τρίτης (12-01-2016), 31χρονος ομογενής, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, μαζί με συνεργό του, αφαίρεσαν από αποθήκη του ΟΣΕ στην περιοχή της Μενεμένης, σιδερένιες ρόδες και άλλα μεταλλικά αντικείμενα.