Νύχτα… αυτοσχεδιασμού στο Πανόραμα

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Ένα ξεχωριστό μουσικό δίδυμο, οι ταλαντούχες πιανίστριες Λητώ Θώμου και Ερατώ Αλακιοζίδου, συμμετέχουν στην ποιοτική συναυλία «2 for tango», που θα πλημμυρίσει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 στις 8.00 το βράδυ, με μπρίο, κέφι και λατινοαμερικάνικους ρυθμούς το αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» στο δημαρχείο Πανοράματος.

Την εκδήλωση που εντάσσεται στον κύκλο συναυλιών των δύο καλλιτεχνών με τίτλο «Νύχτες Αυτοσχεδιασμού» διοργανώνει ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη με είσοδο ελεύθερη για το κοινό, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει η αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας, Ανατολή Κωνσταντινίδου.

Οι δύο καταξιωμένες σολίστ, διαπρέπουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό εισπράττοντας θερμές κριτικές τόσο για την ερμηνεία τους όσο και για τις δεξιοτεχνικές τους ικανότητες. Με έδρα την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και με κοινές μουσικές καταβολές έχουν να επιδείξουν εξαιρετικές μουσικές ικανότητες και στη συγκεκριμένη συναυλία θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα βασισμένο στα τάνγκο και στους αυτοσχεδιασμούς του Astor Piazzolla.