Συλλήψη για υπεξαίρεση εμπορευμάτων στη Καλαμαριά

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στο πλαίσιο διερεύνησης δύο καταγγελιών για υποθέσεις υπεξαίρεσης εμπορευμάτων από επιχειρήσεις της Καλαμαριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου, ύστερα από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα, προχώρησαν στην εξιχνίασή τους.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο Έλληνες ηλικίας 25 ετών αμφότεροι (άντρας – γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για Υπεξαίρεση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Φεβρουάριο και αρχές Μαρτίου του 2016, οι προαναφερόμενοι, επισκέφτηκαν δύο επιχειρήσεις στην περιοχή της Καλαμαριάς και με το πρόσχημα αγοράς διαφόρων εμπορευμάτων, αφού κατέβαλαν, σε κάθε περίπτωση, μικρή προκαταβολή, ζήτησαν αυτά να τους παραδοθούν στην περιοχή Υψώματα Διαβατών. Κατά την ώρα της αποπληρωμής, οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του 25χρονου και συγγενικού του προσώπου, παρουσία δικαστικής Αρχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.