Με υψηλούς στόχους και επιδιώξεις διοργανώνεται το Technology Forum 2016

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Με στόχο τη διοργάνωση του μεγαλύτερου συνεδρίου Πληροφορικής στην Ελλάδα και επιδιώξεις την μεταφορά τεχνογνωσίας, την ανάπτυξη συνεργειών και τη δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, φέτος, για πρώτη φορά 13 φορείς έρευνας, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Β. Ελλάδος ενώνουν τις δυνάμεις τους συνδιοργανώνοντας το «3ο Technology Forum», το 2ο διαγωνισμό «Συνεργάζομαι» και το 1ο «Technology Forum 2016 Matchmaking Event»

Η φετινή διοργάνωση, με την συμμετοχή επιχειρήσεων παγκόσμιας εμβέλειας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016, από  τις 9 π.μ., στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Προσκεκλημένοι ομιλητές, μεταξύ άλλων, είναι οι Γιώργος Νώλης (LANCOM), Νικόλαος Μποτίνης (CISCO), Νίκος Μανιάτης (IBM), Φώτης Δραγανίδης (Microsoft) και Γιώργος Παπαδάκης (ORACLE).

Στο Technology Forum 2016, θα παρουσιασθούν τεχνολογίες που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, με στόχο την ανάδειξη ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων για τις επιχειρήσεις του κλάδου αλλά και την πιθανή δημιουργία νέων επιχειρηματικών μοντέλων και συνεργειών.