Δήμος Θεσσαλονίκης: ΚΕΠΑ βελτίωση του επιχειρείν

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Τη συνδιοργάνωση  ενημερωτικής εκδήλωσης με τίτλο «Τα βήματα προς την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας στο ‘’επιχειρείν’’ σε περιόδους κρίσης», από το Δήμο Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ), ενέκρινε στη διάρκεια της 10ης τακτικής του συνεδρίασης, το Δημοτικό Συμβούλιο, εχθές, Δευτέρα 16 Μαΐου 2016.

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016, από τις 09.30 έως τις 16.00, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου, αποσκοπεί στην ενημέρωση των δημοτών επιχειρηματιών γύρω από τις δωρεάν δράσεις που παρέχει το πρόγραμμα microSTARSproject.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα υποστηρίξει τις πολύ μικρές (έως 10 άτομα) και τις μικρές (έως 50 άτομα) επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Θεσσαλονίκη και στο Κιλκίς, διευκολύνοντας την ίδρυση και ανάπτυξη νέων start ups.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η οποία δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα παρουσιαστεί το έργο με τον πλήρη τίτλο «Επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό της διασυνοριακής περιοχής- Invest in people of the cross border area» και υλοποιείται στο πλαίσιο του Διασυνοριακού Προγράμματος ΙΡΑ «Ελλάδα- ΠΓΔΜ 2007-2013».

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.