«Αποκατάσταση μετά από πειραματική κάκωση του νωτιαίου μυελού»

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

«Αποκατάσταση μετά από πειραματική κάκωση του νωτιαίου μυελού» είναι το θέμα της Διάλεξης που θα δώσει ο Καθηγητής Ανατομίας στο Πανεπιστήμιο της Κολωνίας, Doychin Angelov.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Εργαστήριο Περιγραφικής Ανατομικής του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 και ώρα 11.00, στο Αμφιθέατρο Ανατομείου «Αλέξανδρος Σάββας» του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ.

Ο Καθηγητής Doychin Angelov είναι ένας καταξιωμένος και διεθνώς αναγνωρισμένος επιστήμονας στο χώρο της Ανατομίας με πλούσιο διδακτικό και ερευνητικό έργο. Έχει συγγράψει 115 ερευνητικές εργασίες και 13 ανασκοπικές εργασίες, σε περιοδικά του pubmed με υψηλό δείκτη εμβέλειας. Έχει συμμετοχή στη συγγραφή 9 βιβλίων. Ο αριθμός των αναφορών του έχει φτάσει τις 3048.

Επικοινωνία με Δημοσιογράφους: Διευθυντής του Εργαστηρίου Περιγραφικής Ανατομικής, του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, Καθηγητής Κωνσταντίνος Νάτσης, τηλ. 2310 999681 και 6932600066.