Συνελήφθησαν δώδεκα άτομα στη Θεσσαλονίκη -Δείτε γιατί

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ/ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ/ΑΡΧΕΙΟΥ

Με κεντρικό άξονα τη διενέργεια συστηματικών αστυνομικών ελέγχων στο πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης, αναπτύσσεται από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο καλύπτει όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς της Γ.Α.Δ.Θ., πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι σε διάφορα σημεία της πόλης, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, για τη σύλληψη φυγόποινων, την αντιμετώπιση διακίνησης ψυχοτρόπων ουσιών, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια και τον εντοπισμό προσώπων που εκδίδονται παράνομα σε υπαίθριους χώρους.

Κατά τη διάρκεια των εντατικών αστυνομικών ελέγχων:

Συνελήφθησαν:

  • (2) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, για διάφορα αδικήματα. Πρόκειται για δύο Έλληνες, έναν 34χρονο άντρα και μία 44χρονη γυναίκα, σε βάρος του μεν πρώτου εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (9) ετών, για ληστεία, ενώ σε βάρος της δεύτερης εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (3) ετών για Απάτη και Χρήση πλαστού εγγράφου.
  • (3) άτομα, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.
  • (7) άτομα διότι στερούνται εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη Χώρα.

Βεβαιώθηκαν

  • (9) παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία περί εκδιδομένων επ΄αμοιβή προσώπων.

Οι ειδικές δράσεις που πραγματοποιούνται σε τακτική βάση, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.