Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σήμερα στη Λαμπράκη λόγω εργασιών

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση ασφαλτόστρωσης λωρίδων κυκλοφορίας μέσων μαζικής μετακίνησης βασικού οδικού δικτύου του Δήμου Θεσσαλονίκης», που εκτελείται από το Δήμο Θεσσαλονίκης, από την 07.00΄ πρωινή μέχρι τις απογευματινές ώρες σήμερα και την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν εργασίες στην οδό Γρ.Λαμπράκη.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς την οδό Διαγόρα της οδού Λαμπράκη, σε μέγιστο μήκος 50 μέτρων, μεταξύ των οδών Τριπτολέμου Διαγόρα. Συνεπεία του ανωτέρω θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Τριπτολέμου, μεταξύ των οδών Στοβαίου και Λαμπράκη.

Θα διακόπτεται τμηματικά και ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς την οδό Πάπουλα της οδού Λαμπράκη, σε μέγιστο κάθε φορά μήκος 50 μέτρων, μεταξύ των οδών Διαγόρα και Πάπουλα. Συνεπεία του ανωτέρω θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Τυρολόης, μεταξύ των οδών Υπατίας και Λαμπράκη και στη συμβολή της οδού Τριπτολέμου με την οδό Λαμπράκη.

Θα διακόπτεται τμηματικά και ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς την οδό Δ.Χαρίση της οδού Λαμπράκη, σε μέγιστο κάθε φορά μήκος 50 μέτρων, μεταξύ των οδών Διαγόρα και Επιδαύρου. Συνεπεία του ανωτέρω θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Πολυγνώτου πριν τη συμβολή της με την οδό Λαμπράκη.

Θα διακόπτεται τμηματικά και ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς την οδό Διαγόρα της οδού Λαμπράκη, σε μέγιστο κάθε φορά μήκος 50 μέτρων, μεταξύ των οδών Πρωτογένους και Επιδαύρου. Συνεπεία του ανωτέρω θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Πολυβίου Ιστορικού, μεταξύ των οδών Λαμπράκη και Υπατίας.

Θα διακόπτεται τμηματικά και ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς την οδό Παυσίλυπου της οδού Λαμπράκη, σε μέγιστο κάθε φορά μήκος 50 μέτρων, μεταξύ των οδών Επιδαύρου και Παυσίλυπου. Συνεπεία του ανωτέρω θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Ερεχθέως, μεταξύ των οδών Αρχιλόχου και Λαμπράκη.

Θα διακόπτεται τμηματικά και ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς την οδό Δ.Χαρίση της οδού Λαμπράκη, σε μέγιστο κάθε φορά μήκος 50 μέτρων, μεταξύ των οδών Παυσίλυπου και Ερεχθέως. Συνεπεία του ανωτέρω θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Ολυμπίας, μεταξύ των οδών Σεμέλης και Λαμπράκη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλάξ με τη βοήθεια σημαιοφόρων από το ελεύθερο κάθε φορά ρεύμα πορείας της οδού.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.