Μυστήριο με τον νεαρό που έχασε τη ζωή του στον Θερμαϊκό

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Παραμένει το μυστήριο σχετικά με τη σορό νεαρού άνδρα που ανασύρθηκε χθες το βράδυ από τα νερά του Θερμαϊκού, κοντά στο Λευκό Πύργο.

Η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, ενημερώθηκε χθες το βράδυ, περίπου στις 21:00, ότι άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων, βρισκόταν σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή του Θερμαϊκού κόλπου, πλησίον του Λευκού Πύργου, στη συμβολή της Λεωφόρου Νίκης με την οδό Μόργκενταου.

Στην περιοχή έσπευσαν δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από στελέχη της Ε.Μ.Α.Κ. και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του Ε.Κ.Α.Β στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο άνδρας, όπως αναφέρει το Λιμενικό, ηλικίας 18-20 ετών περίπου, αναστήματος 1,70-1,75μ., με μαύρα μαλλιά, φορούσε λευκή βερμούδα και σιέλ μπλούζα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Αρχή δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο νεαρός βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει σκυλάκι που είχε πέσει στο Θερμαϊκό, ενώ επισημαίνει ότι ο πολίτης που έπεσε στο νερό για να βοηθήσει τις έρευνες βγήκε από τη θάλασσα μόλις η έρευνα ολοκληρώθηκε.