Η Ομάδα ART του ΑΠΘ καλεί το κοινό της πόλης να γνωρίσει από κοντά το νέο της μονοθέσιο

award-art16

Η ομάδα Aristotle Racing Team του ΑΠΘ, ύστερα από την επιτυχημένη πορεία της στους μεγαλύτερους παγκόσμιους διαγωνισμούς (formula student) του φετινού καλοκαιριού, προσκαλεί το κοινό της πόλης γνωρίσει από κοντά το μονοθέσιο, τα μέλη της και να ενημερωθεί για τις δράσεις και τις διακρίσεις της.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:30, στην Αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης», στο ισόγειο του κτιρίου Μ2, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης  θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, με τίτλο «Roll Out» που διοργανώνεται από την ομάδα ART του ΑΠΘ.

Στην εκδήλωση το κοινό έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει στιγμιότυπα από την κατασκευή του μονοθέσιου «ART16», να γνωρίσει τον θεσμό της formula student μέσα από την εμπειρία της ομάδας, καθώς επίσης και τους ανθρώπους που τη στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν πολλά δρώμενα και μουσική, ενώ η αποκάλυψη του βραβευμένου μονοθέσιου θα γίνει, σύμφωνα με τους διοργανωτές, με φαντασμαγορικό τρόπο.

Οι διακρίσεις της Aristotle Racing Team, για το 2016, είναι οι εξής:

  • 2η  θέση στο αγώνισμα του Cost, Manufacturing and Sustainability
  • 5η θέση στο αγώνισμα του Business Plan
  • 3η θέση στη γενική κατάταξη των βενζινοκίνητων μονοθέσιων στο διαγωνισμό της Ουγγαρίας.

ready-to-race

Στον διαγωνισμό της Γερμανίας η ομάδα κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην πρώτη δεκάδα στο αγώνισμα του Cost, Manufacturing and Sustainability μεταξύ 75 ομάδων.

Επικοινωνία με Δημοσιογράφους: Φοιτήτρια ΑΠΘ, Υπεύθυνη Επικοινωνίας ομάδας Aristotle Racing Team (ART) ΑΠΘ, Αμαλία Χάβαρη, τηλ. 6949086292