Πέντε συλλήψεις για εκκρεμή καταδικαστικά έγγραφα και παράνομα παιχνίδια

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Aστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν προχθές, 32χρονο ομογενή, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος της Θεσσαλονίκης, για ληστρική κλοπή και τρεις αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών, για τα αδικήματα της κλοπής, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης, και παράβασης Νομοθεσίας του Κ.Ο.Κ.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, τον Ιούλιο του 2014, μαζί με συνεργό του (προσωρινά κρατούμενο σε Γενικό Κατάστημα Κράτησης), διέρρηξαν διαμέρισμα στην περιοχή του Κορδελιού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Επίσης, προχθές, βραδινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στην περιοχή αρμοδιότητας τους, όπου διαπίστωσαν τη λειτουργία 3 Η/Υ, στους οποίους διενεργούνταν παράνομα, τυχερά παίγνια από ισάριθμους θαμώνες. Συνελήφθη ο 64χρονος υπεύθυνος της επιχείρησης και οι τρεις παίκτες. Σημειώνεται ότι τόσο ο χώρος του καταστήματος, όσο και οι Η/Υ που λειτουργούσαν ως παιγνιομηχάνημα, δεν είχαν πιστοποιηθεί ως προς τη λειτουργία τους από την αρμόδια Αρχή.