Συνελήφθη 35χρονος ο οποίος είχε “ξαφρίσει” σπίτια σε Φίλυρο και Πολίχνη

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Ένας 35χρονος ομογενής “ξάφριζε” σπίτια σε περιοχές του Φιλύρου και της Πολίχνης, έχοντας σε μια από τις περιπτώσεις και συνεργούς.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από επισταμένη έρευνα, ταυτοποίησαν τα στοιχεία δράστη περιπτώσεων ληστείας και κλοπής που έλαβαν χώρα κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Αύγουστο του τρέχοντος έτους, στις περιοχές Φιλύρου και Πολίχνης αντίστοιχα.

Πρόκειται για 35χρονο ομογενή, ο οποίος:

-στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2016, εισήλθε, με συνεργούς του, σε οικία 50χρονου στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αφαίρεσαν χρυσαφικά και ηλεκτρικές συσκευές. Κατά τη διαφυγή τους έγιναν αντιληπτοί από τον παθόντα και την οικογένειά του που επέστρεφαν στο σπίτι και με χρήση σωματικής βίας σε βάρος του 50χρονου, απέσπασαν μία τσάντα και τράπηκαν σε φυγή.

-κατά το χρονικό διάστημα 30/07 έως 03/08/2016, αφού εισήλθε παράνομα σε διαμέρισμα της Πολίχνης, αφαίρεσε από το εσωτερικό ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα κοσμήματα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικής Αρχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών, οπότε και συνελήφθη ο 35χρονος άντρας.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.