Δυο άτομα συνελήφθησαν για χρέη στο δημόσιο και εμπόριο ναρκωτικών

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Στοχευμένοι έλεγχοι, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων αλλά και καταζητούμενων ατόμων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούνται συστηματικά από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ..

Στο πλαίσιο αυτό, συνελήφθησαν την Δευτέρα, 17/10:

– Από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 56χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 1 Ένταλμα Σύλληψης της Ανακρίτριας του 4ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με το οποίο διατάχθηκε η σύλληψη του, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και μια απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών, για το αδίκημα της μη καταβολής βεβαιωμένων χρεών προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση, πράξη που τελέστηκε στη Θεσσαλονίκη κατά το χρονικό διάστημα Σεπτέμβριος 2004 – Οκτώβριος 2005.

– 43χρονη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.