Ημερίδα για τις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες με οδηγό τις μικροπιστώσεις

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Ημερίδα με τίτλο «Νέες Επιχειρηματικές Ευκαιρίες με οδηγό τις Μικροπιστώσεις» διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ), την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 1ος όροφος) από τις 16.30 έως τις 21.00, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μικροπιστώσεων (European Microfinance Day) με στόχο την προώθηση των μικροπιστώσεων ως σημαντικό εργαλείο χρηματοδότησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ανέργων, που σκοπεύουν να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση, καθώς και την παρουσίαση καλών πρακτικών που υλοποιούνται στην Ε.Ε.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα δώσουν ομιλίες εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Υπουργείου Οικονομίας – Ανάπτυξης και Τουρισμού και στελέχη Ελληνικών και Ευρωπαϊκών επιχειρηματικών φορέων και οργανισμών, όπως ο Σύνδεσμος Εξαγωγών Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας και το Microfinance Centre.