Η «δυνατή» ομάδα των εθελοντών αιμοδοτών γιόρτασε το νέο ρεκόρ

aimodosia-dora-1

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, γεμάτη με ικανοποίηση και χαμόγελα, εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν στην τελευταία εκστρατεία αιμοδοσίας του δήμου Νεάπολης Συκεών γιόρτασαν χτες, σε ειδική εκδήλωση, το νέο ρεκόρ το οποίο καταρρίφθηκε (φέτος αυτή η μεγάλη «οικογένεια» έφτασε τους 2.377 εθελοντές!).

Μάλιστα, για κάποιους, μετά την προσφορά, ήρθε και η επιβράβευση, έστω και συμβολική, καθώς τυχεροί αιμοδότες (οι οποίοι αναδείχτηκαν κατόπιν σχετικής κλήρωσης, που έγινε την τελευταία μέρα της εκστρατείας αιμοδοσίας) έλαβαν τα συμβολικά δώρα που προσφέρουν αθλητικοί σύλλογοι, επιχειρηματίες και επαγγελματίες, για να ενισχύσουν με τον δικό τους τρόπο αυτή την προσπάθεια που καταβάλλει ο δήμος εδώ και χρόνια, στον τομέα της εθελοντικής κοινωνικής προσφοράς.

aimodosia-dora-3

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε εκ μέρους του δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Τάσος Τσακιρίδης, που ευχαρίστησε όλους αυτούς οι οποίοι συνέβαλαν για να συγκεντρωθούν στην τελευταία αιμοδοσία του Νοεμβρίου περίπου 800 μονάδες αίματος, αριθμός που προκάλεσε επευφημίες και θερμά χειροκροτήματα. Παρόντες στην εκδήλωση αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, οι οποίοι πρόσφεραν στους εθελοντές τα συμβολικά δώρα.

Ο αντιδήμαρχος Τάσος Τσακιρίδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην καθοριστική συμβολή του προσωπικού των αρμοδίων υπηρεσιών, που ξεκίνησε ήδη να δουλεύει για την επόμενη προγραμματισμένη αιμοδοσία που θα γίνει τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου του 2017 και στην προϊσταμένη του Γραφείου Μάρω Βασσάρα.

aimodosia-dora-5

Ο κ. Τσακιρίδης απένειμε άλλωστε και επαίνους στους συλλόγους του δήμου, που είτε πρόσφεραν είδη για να προσελκύσουν ακόμη περισσότερους αιμοδότες, είτε κινητοποίησαν τα μέλη τους για να προσέλθουν και να προσφέρουν αίμα.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη εκστρατεία εθελοντικής προσφοράς στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου του 2017.