Διεθνές συνέδριο ορθοπαιδικής υπό την αιγίδα του ΑΠΘ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Διεθνές Συνέδριο, με τίτλο «MAST3 Conference in Arthroplasty Surgery» διοργανώνεται από την Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική του ΑΠΘ στο ΓΝΘ Παπαγεωργίου και θα πραγματοποιηθεί στις 2-4 Δεκεμβρίου 2016, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του ΑΠΘ, της Ευρωπαϊκής Ορθοπαιδικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ισχίου. Στόχος του συνεδρίου είναι η ενημέρωση της Ορθοπαιδικής Κοινότητας για τις τελευταίες εξελίξεις στην έρευνα και την κλινική πράξη της χειρουργικής των τεχνητών αρθρώσεων.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές «ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα αποτελέσει η ομιλία του Ομότιμου Καθηγητή Κ. Χαρτοφυλακίδη, ο οποίος εισήγαγε στη βιβλιογραφία την ταξινόμηση Hartofιlakidis για το δυσπλαστικό ισχίο. Επίσης, κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ορθοπαιδικής Εταιρείας θα κάνει την πρώτη διεθνή παρουσίαση του «Virtual Reality in Orthopaedics» από την ομάδα “ovid VR”».

Επικοινωνία με Δημοσιογράφους: Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, Γεν. Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ισχίου, Αν. Καθηγητής Ορθοπαιδικής ΑΠΘ, Ελευθέριος Τσιρίδης,  τηλ: 6976439739