Ο Λάφι το ελαφάκι ανηφορίζει στα Πεύκα…

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα ελαφάκι που το λέγαν Λάφι. Μια μέρα στο καταπράσινο δάσος, όταν βγήκε για παιχνίδι, στο ξέφωτο που καθημερινά συναντούσε τους φίλους του, δεν βρήκε κανέναν. Και μόνο του όπως ήταν, άρχισε να τους ψάχνει στα χιονισμένα μονοπάτια, αλλά μάταια… Έτσι, μελαγχολικό, έκατσε στη ρίζα ενός πανύψηλου δέντρου για να ξαποστάσει και περίμενε μπας και περάσει κανένας φίλος του για να αρχίσουν χαρούμενοι το παιχνίδι τους…

Ο Λάφι το ελαφάκι, λοιπόν, έμελλε να γίνει ο πρωταγωνιστής του βιβλίου της Στέλλας Γουλτίδου, η οποία με ζωντανές εικόνες και γλαφυρό τρόπο μοιράζεται με τους μικρούς φιλαναγνώστες την απορία του: «Μα, πού πήγαν όλοι;».

Στην αναζήτηση των φίλων του καλούνται να συνδράμουν όλα τα παιδιά που θα βρεθούν στην παρουσίαση του βιβλίου, που ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ) διοργανώνουν στο δημοτικό κατάστημα Πεύκων (Ειρήνης 19), την ερχόμενη Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018, στις 6.30 μ.μ.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τη συγγραφέα Στέλλα Γουλτίδου, να παρακολουθήσουν την θεατρική απόδοση του βιβλίου και να συμμετάσχουν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι υπό την επιμέλεια της Εύης Αλεξοπούλου, θεατρολόγος-νηπιαγωγός, και της Αναστασίας Κυρτσίδου, νηπιαγωγός. Για το βιβλίο θα μιλήσουν επίσης, η νηπιαγωγός Μάγδα Μαρτσικάλη και ο εκδότης Γιάννης Κρανιάς (εκδ. ΕΝΤΥΠΟΙΣ).