Μαζική συμμετοχή στην παρουσίαση του βιβλίου του Σάββα Αναστασιάδη στον Σταυρό

 

Το  βιβλίο του Σάββα Αναστασιάδη « με Αίσθημα Ευθύνης» παρουσιάστηκε την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στο Ξενοδοχείο Ρήχιος στον Σταυρό του Δ. Βόλβης,  παρουσία πλήθους κόσμου.

Για το βιβλίο μίλησαν ο εκδότης και πολιτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης και ο δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Βόλβης Λιάμας Διαμαντής.

Πρώτος πήρε  το λόγο ο Σάββας Καλεντερίδης ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία του βιβλίου τη συγκεκριμένη περίοδο, όπου το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα,  κόμματα, βουλευτές, βουλή των Ελλήνων,  δέχονται σκληρή κριτική από την κοινωνία, καθώς θεωρούνται υπεύθυνοι για την κατάσταση στην οποία περιήλθε η Πατρίδα μας  και στον τρόπο με τον οποίο ο Σάββας Αναστασιάδης αντιμετωπίζει Εθνικά μας θέματα, για τις μάχες που έδωσε και τις κέρδισε.

« Είναι ένα βιβλίο που αποδεικνύει ότι στην Ελλάδα δεν είναι όλα χαμένα, ότι δεν είναι διεφθαρμένοι και χειραγωγημένοι  όλοι οι πολιτικοί και οι βουλευτές μας………ότι υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν για την Πατρίδα και τους πολίτες, ένας από αυτούς είναι ο βουλευτής της δικής σας Περιφέρειας ο Σάββας Αναστασιάδης »  υπογράμμισε

Ο Παντελής Σαββίδης στην δική του τοποθέτηση εστίασε στην ξεχωριστή προσωπικότητα του βουλευτή της  δεύτερης περιφέρειας Θεσσαλονίκης.

« Γνώρισα τον  Σάββα Αναστασιάδη από την εποχή που ήταν Έπαρχος.

Εκτίμησα την πολιτική του παρουσία, την ωριμότητα της πολιτικής του σκέψης