Στη Νέα Παράλια θα τερματίσουν τα 172 αυτοκίνητα αντίκες που συμμετέχουν στο βελγικό ράλι «Tour Amical»

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 13 Μαΐ 2014 - 07:31

Τελευταία Ενημέρωση: 07:31

Δεκάδες εντυπωσιακά αυτοκίνητα-αντίκες θα συγκεντρωθούν σήμερα βράδυ στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης (περιοχή ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς»), σημείο τερματισμού της διοργάνωσης «Tour Amical», η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων του Βελγίου.

 

Το φετινό Ράλι στο οποίο συμμετέχουν 172 αυτοκίνητα -αριθμός ρεκόρ για την ιστορία του θεσμού- διοργανώθηκε στην Ελλάδα και στηρίζεται από το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Προγραμματίστηκαν διαδρομές που πέρασαν μεταξύ άλλων από τους Δελφούς, το Βόλο, την Πάργα, την Ολυμπία, τα Μετέωρα, το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων και το Παναθηναϊκό στάδιο της Αθήνας.

 

Τα αυτοκίνητα και τα πληρώματα που παίρνουν μέρος (συνολικά 344 συμμετέχοντες) αναχώρησαν την Κυριακή 11 Μαίου 2014 με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη όπου αναμένεται να φτάσουν σήμερα, Τρίτη 13 Μαίου μεσημεριανές ώρες.

Κατά την τελετή τερματισμού των αυτοκινήτων ο οποίος θα γίνει στις 19.30 θα απονεμηθούν τα βραβεία στους διακριθέντες, ενώ θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή γνωστών Βέλγων καλλιτεχνών.

Το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία, από τις 16.00 της Τρίτης 13 Μαίου έως τις 10.00 της Τετάρτης 14 Μαίου, να θαυμάσει τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα-αντίκες τα οποία θα είναι σταθμευμένα στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας παράλληλα με το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».