Συνελήφθη υπερδραστήριος… διαρρήκτης αυτοκινήτων στην Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 17 Μαΐ 2014 - 09:56

Τελευταία Ενημέρωση: 09:56

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 11 αυτοκίνητα, κατόρθωσε να διαρρήξει μέσα σε λίγες ώρες, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης 33χρονος ομογενής, ο οποίος -όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών- είχε κατά το τελευταίο δίμηνο «ανοίξει» άλλα οκτώ οχήματα στην ίδια περιοχή, αφαιρώντας χρηματικά ποσά και διάφορα αντικείμενα.

Τέλος στη δράση 33χρονου ομογενή, ο οποίος διερρήγνυε αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης, έβαλαν έπειτα από επισταμένη έρευνα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας.

 
Ειδικότερα, χθες το πρωί αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 33χρονο, τη στιγμή που είχε διαρρήξει αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης, χωρίς ωστόσο να προλάβει να αφαιρέσει αντικείμενα από το εσωτερικό.
 
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης λίγες ώρες πριν τη σύλληψή του είχε διαρρήξει επιπλέον 10 αυτοκίνητα στην ίδια περιοχή, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των ιδιοκτητών.
 
Επιπρόσθετα, από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι, κατά το τελευταίο δίμηνο ο 33χρονος διέρρηξε ακόμη οκτώ αυτοκίνητα, στην ίδια περιοχή, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, συσκευές ήχου και προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα των ιδιοκτητών.
 
Η χρηματική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του, υπερβαίνει τα 1.600 ευρώ.
 

Σε βάρος του συλληφθέντα, σχηματίσθηκε δικογραφία για  «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών» και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.