5 συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη

Σε πέντε συλλήψεις για διάφορους λόγους προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο. Αναλυτικά:

Συνελήφθη στο κέντρο της πόλης, 35χρονος ο οποίος λίγο νωρίτερα αποπειράθηκε να διαρρήξει κατάστημα εμπορίας και κατασκευής ενδυμάτων, έγινε όμως αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και τράπηκε σε φυγή, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκε να διαρρήξει είσοδο πολυκατοικίας στην ίδια περιοχή. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Συνελήφθη στην περιοχή της Θέρμης, 43χρονος  διότι σε βάρος του εκκρεμεί μία (1) απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (1) έτους και χρηματική ποινή (5.000) ευρώ, για παράβαση του Νόμου περί Παιγνίων.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν στην περιοχή της Μενεμένης, 23χρονο , διότι κατείχε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθησαν δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα στερούταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή του στη Χώρα, ενώ σε βάρος του δευτέρου εκκρεμούσε απαγόρευση εισόδου στη Χώρα.

Επίσης, απογευματινές ώρες χθες και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, διενήργησαν ελέγχους στη Δυτική Θεσσαλονίκη και βεβαίωσαν σε βάρος οκτώ (8) γυναικών, ισάριθμες πταισματικές παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του Νόμου Περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.