Μπαράζ συλλήψεων την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη

Κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη συνολικά 13 άτομα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

 
Συγκεκριμένα:
 
Πρωινές ώρες της Τρίτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν 27χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αφαίρεσε πορτοφόλι μέσα από την τσάντα γυναίκας, που βρισκόταν εντός αστικού λεωφορείου.
 
Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙΑΣ πρωινές ώρες της ίδιας μέρας στην Καλαμαριά, 22χρονη αλλοδαπή, η οποία προσποιούμενη τραυματισμό της, αφαίρεσε από ηλικιωμένη που την προσέγγισε προκειμένου να τη βοηθήσει, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ από τσάντα της.
 
Συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, συνολικά πέντε άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.
 
Συνελήφθη χθες  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου, 62χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών. 
 
Επίσης, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν τρία ακόμη άτομα, για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις. 
 
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ βραδινές ώρες  χθες , 36χρονη ομογενής, η οποία κατείχε εντός καταστήματος ψιλικών που διατηρεί στην περιοχή των Αμπελοκήπων, 78 πακέτα τσιγάρα, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημόσιου 
 
Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙΑΣ, μεσημβρινές ώρες την ίδια μέρα 36χρονη αλλοδαπή, η οποία με τη βοήθεια συνεργού της που αναζητείται, αφαίρεσε από αλλοδαπό που βρισκόταν εντός αστικού λεωφορείου στην Τούμπα,  το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.
 
Χθες, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, σε ελέγχους που πραγματοποίησαν σε κέντρο πόλης και την ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, βεβαίωσαν σε βάρος τεσσάρων ατόμων, πταισματικές παραβάσεις για επαιτεία και κατ’ εφαρμογή του Νόμου Περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων, αντίστοιχα.  
 

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.