Πρόεδρος ΕΥΑΘ: Αγωνιζόμαστε να παρέχουμε άφθονο, υγιεινό, φτηνό νερό προστατεύοντας το περιβάλλον

Την προσήλωση της διοίκησης της ΕΥΑΘ Α.Ε. στο επενδυτικό της πλάνο των 132 εκατ. ευρώ το διάστημα 2014-2018, ανεξαρτήτως εξελίξεων, επιβεβαίωσε σήμερα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ Α.Ε., Νίκος Παπαδάκης, κατά την ετήσια ενημέρωση των οικονομικών αναλυτών στο Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Παρουσιάζοντας τα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας και βασικά λειτουργικά της θέματα, ο κ. Παπαδάκης επισήμανε ότι «η ΕΥΑΘ είναι μια σύγχρονη επιχείρηση κοινής ωφέλειας, με δεδομένο τον κοινωνικό της χαρακτήρα». «Είναι μια εταιρεία που έρχεται από μακριά και πηγαίνει μακριά ασκώντας λειτούργημα. Αγωνιζόμαστε σε καθημερινή βάση να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας παρέχοντας άφθονο, υγιεινό, φτηνό νερό και προστατεύοντας το περιβάλλον», επισήμανε ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ.

 

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιευθέντα αποτελέσματα, η ΕΥΑΘ Α.Ε. παρουσίασε αύξηση του τζίρου και των μικτών κερδών της, με θετικές ταμειακές ροές, το α’ τρίμηνο 2014 σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.