22 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας της Γ.Α.Δ.Θ. πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων:

Συγκεκριμένα:

 

  • Μεσημβρινές ώρες χθες, στη Μενεμένη, περιπολούντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν 54χρονο ομογενή, διότι κατείχε ποσότητα κάνναβης βάρους (231) γραμμαρίων. Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκε μοτοσικλέτα, η οποία είχε αφαιρεθεί την 20-06-2014 από την περιοχή του Κορδελιού.

 

  • Μεσημβρινές ώρες χθες, στην περιοχή της Νεάπολης, αστυνομικοί του Α.Τ. Πολίχνης – Ευκαρπίας, συνέλαβαν δύο γυναίκες, ηλικίας 20 και 21 ετών, διότι αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα από σούπερ-μάρκετ της περιοχής.

 

  • Συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πρωινές ώρες χτες, 36χρονος, διότι μεσημβρινές ώρες της προηγούμενης μέρας, αφαίρεσε μαζί με συνεργό του μοτοσικλέτα από την περιοχή Χαριλάου.

 

  • Συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο, σε διάφορες περιοχές της πόλης, συνολικά (6) άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

 

  • Συνελήφθη πρωινές ώρες χθες , στο κέντρο της πόλης, 74χρονος ομογενής, διότι κατείχε και διέθετε προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες (92) πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου

.

  • Επίσης, στο κέντρο της πόλης, περιπολούντες αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» εντόπισαν (3) τσάντες που περιείχαν (320) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα, τα οποία και κατασχέθηκαν.

 

  • Συνελήφθησαν χθες στις περιοχές της Καλαμαριάς και του κέντρου πόλης, συνολικά (3) άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μία απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (2) ετών και (10) μηνών για απάτη και δημόσια έσοδα.

 

  • Συνελήφθησαν 8 αλλοδαποί, διότι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν την νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

 

  • Σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, βεβαιώθηκαν τρείς (3) πταισματικές παραβάσεις σε βάρος ισάριθμων αλλοδαπών γυναικών, κατ΄εφαρμογή του Νόμου Περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή Προσώπων.