18 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Κατά το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο εποχούμενων περιπολιών που πραγματοποιούνται από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν συνολικά

8 άτομα για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα:

 

Συνελήφθη πρωινές ώρες χτες, στην Τούμπα, 25χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε (35) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα. Αργότερα την ίδια ημέρα, στις περιοχές Μαρτίου και Μπότσαρη, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

 

Απογευματινές ώρες, στις περιοχές κέντρου πόλης και Νεάπολης, συνελήφθησαν τρία άτομα, διότι κατείχαν ποσότητες ηρωίνης και ναρκωτικών δισκίων. Κατασχέθηκαν (340) ευρώ, προερχόμενα από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών. Συνελήφθη την ίδια ώρα, στην Ιωνία, 31χρονος αλλοδαπός, διότι σε έλεγχο που του έγινε, διαπιστώθηκε ότι κατείχε έναν σουγιά. Συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός, διότι στερούταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική επικράτεια.

 

Επίσης, στο πλαίσιο εντοπισμού και σύλληψης φυγόποινων ατόμων, κατά το τελευταίο 24ωρο, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας της ΓΑΔΘ, συνέλαβαν συνολικά 10 άτομα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 66χρονου, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρείς αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών και 17 μηνών και χρηματική ποινή, για παραβάσεις νόμου περί επιταγών και αγορανομικού κώδικα.