16 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Κατά το τελευταίο 24ωρο, περιπολούντες αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης της Γ.Α.Δ.Θ., πραγματοποίησαν συντονισμένους ελέγχους στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, κατά τους οποίους συνέλαβαν συνολικά 16 άτομα.

Συγκεκριμένα:

 

  • Χτες το μεσημέρι στη περιοχή του κέντρου, από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ», συνελήφθη 20χρονη, διότι αναίρεσε από το ταμείο καταστήματος οπωρολαχανικών, το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ.

 

  • Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ», απογευματινές ώρες χθες, 33χρονος, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα ψιλικών ειδών, ιδιοκτησίας της μητέρας του, κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση 345 πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης Ελληνικού Δημοσίου. Επίσης, αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου, εντόπισαν πρωινές ώρες χθες, στο κέντρο της πόλης, (209) πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης Ελληνικού Δημοσίου.

 

  • Συνελήφθησαν χθες, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και της Γ.Α.Δ.Θ., σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, συνολικά 5 άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

 

  • Χθες, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν 4 άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, για διάφορα αδικήματα.

 

  • Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 29χρονου ομογενούς, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών, για απλή συνέργεια σε στάση κρατουμένων, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας από κοινού και κατοχή όπλων και αντικειμένων στη φυλακή από κοινού.

 

  • Απογευματινές ώρες χθες, κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή των Αμπελοκήπων, συνελήφθη 45χρονος, διότι ως προσωρινά υπεύθυνος αυτού, εγκατέστησε και λειτουργούσε, 5 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε 4 από τους οποίους διενεργούνταν απαγορευμένα παίγνια από ισάριθμους θαμώνες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Επίσης, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.