Αυτή είναι η “εκπρόσωπος” Πατριαρχείου που εξαπατούσε ηλικιωμένους (ΦΩΤΟ)

Δύο φωτογραφίες 49χρονης η οποία φέρεται ότι από τον Ιούλιο του 2012, εξαπατούσε ηλικιωμένα άτομα και τους έπαιρνε χρήματα, υποδυόμενη άλλοτε την εκπρόσωπο Πατριαρχείου και άλλοτε επικαλούμενη τη δήθεν σχέση της με φιλανθρωπικά ιδρύματα έδωσε στη δημοσιότητα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απάτη κατ΄επάγγελμα και κατ΄εξακολούθηση με προκληθείσα ζημιά άνω των 30.000 ευρώ, ληστεία, διακεκριμένη κλοπή κατ΄εξακολούθηση, κυκλοφορία παραχαραγμένου νομίσματος και παράνομη βία.

 

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, και σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Έτσι, θα καταστεί δυνατό για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις, να προσφύγουν στις Αρμόδιες Αρχές προκειμένου να διερευνηθεί η συμμετοχή της 49χρονης σ’ αυτές.

 

Πρόκειται για την ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Νικολέτα του Παναγιώτη, γεν. 14-10-1965, στην Αττική.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στα τηλέφωνα 2310-388349 και 2310-388355 ή με τα κατά τόπους Τμήματα Ασφαλείας.

 

Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.