Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην 25ης Μαρτίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο σταθμό της Πατρικίου (μετά την Ανάληψη) για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών στο συγκεκριμένο σταθμό και της διακλάδωσης προς Καλαμαριά θα εφαρμοσθούν από αύριο.

 

Στο πλαίσιο αυτό θα γίνουν και οι κατάλληλες διαμορφώσεις αλλά και ρυθμίσεις της νέας σηματοδότησης, προκειμένου να διευκολυνθούν οι διερχόμενοι οδηγοί.

 

Συγκεκριμένα, λόγω των εργασιών στο σταθμό Πατρικίου:

 

  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού 25ης Μαρτίου, από τη συμβολή της με την οδό Δελφών μέχρι την οδό Σόλωνος.

 

 

  • Η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα από Δελφών μέχρι Σόλωνος θα πραγματοποιείται μέσω της οδού Σνωκ, η οποία θα αμφιδρομηθεί και θα διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

 

  • Μονοδρομείται το τμήμα της οδού 25ης Μαρτίου μεταξύ των οδών Καρακάση και Δελφών, με φορά κατεύθυνσης προς την οδό Δελφών.

 

  • Μονοδρομείται το τμήμα της οδού Καρακάση, μεταξύ των οδών Δελφών και 25ης Μαρτίου, με φορά κατεύθυνσης προς την οδό 25ης Μαρτίου.

 

  • Μονοδρομείται το τμήμα της οδού Καρακάση μεταξύ της οδού Δελφών και της πλατείας Μηνά Πατρικίου με φορά κατεύθυνσης προς την πλατεία Μ. Πατρικίου.

 

Υπενθυμίζεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια των κατασκευαστικών εργασιών, τα συνεργεία της αναδόχου κοινοπραξίας θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των περιοίκων και των παρακείμενων επιχειρήσεων.