Οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ (Video)

Αρκετές είναι οι αλλαγές που υπάρχουν στις εμφανίσεις με τις οποίες θα αγωνίζεται του χρόνου ο ΠΑΟΚ, όπως φάνηκε και από την παρουσίασή τους από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Μάλιστα, στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας βρέθηκαν και τρεις παίκτρς της ομάδας, οι οποίοι φόρεσαν και τις τρεις φανέλες που ετοίμασε η Nike. Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Αθανασιάδης φόρεσε την παραδοσιακή ριγέ, ο Μιγκέλ Βίτορ τη γαλάζια και ο Ευθύμης Κουλούρης τη λευκή.

Εκείνο που τονίστηκε είναι ότι το ύφασμα των φετινών εμφανίσεων θα είναι καλύτερο σε σχέση με το περσινό.

Όπως έγινε γνωστό, δεύτερη εμφάνιση για το ελληνικό πρωτάθλημα δηλώθηκε η άσπρη και δεύτερη για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ η γαλάζια.

Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΠΑΕ, Λάζαρος Μπαξεβάνος, δήλωσε: «Να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα τόσο κόσμο σήμερα. Αυτό σημαίνει η ότι κάνουμε καλή δουλειά ή ότι η ομάδα αυτή την περίοδο δεν βγάζει νέα. Πέρσι την παρουσίαση την κάναμε μέσω του ίντερνετ και δεν είχαμε επαφή με τους δημοσιογράφους. Φέτος θέλαμε να τις δείτε από κοντά για να έχετε καλύτερη εντύπωση γι’ αυτές. Η ριγέ πέρσι πήγε πολύ καλά. Ετσι είχαμε μία βάση να κινηθούμε. Μιλήσαμε με οπαδούς του ΠΑΟΚ, μιλήσαμε με τους ανθρώπους της NIKE και μπορέσαμε να βάλουμε τον ΠΑΟΚ ανάμεσα στις ομάδες που δεν θα παίρνει φανέλες από την μαζική παραγωγή την NIKE.

Αυτή η παραγωγή έχει γίνει αποκλειστικά μόνο για τον ΠΑΟΚ. Εχει αλλάξει το ύφασμα στην ριγέ φανέλα, είναι πολύ πιο ελαφρύ, αναπνέει καλύτερα. Εχει αλλαγές στον λαιμό στην πλάτη και στο μανίκι και επιπλέον επιλέξαμε και μία δεύτερη φανέλα την λευκή, αλλά και την τρίτη φανέλα. Πρώτη παράμετρος είναι η άνεση του αθλητή αλλά και η εμφάνιση.

Σημαντικός παράγοντας είναι και η τιμή. Φέτος σε εμάς θα κοστίσει πιο πολύ η ριγέ φανέλα, αλλά στην μπουτίκ η τιμή θα είναι όπως πέρσι. Η γραμματοσειρά έχει αλλάξει και τα τυπώματα είναι οικολογικά, γιατί την φανέλα την αγοράζουν και μικρά παιδιά. Στην UEFA έχει δηλωθεί ως δεύτερη εμφάνιση η γαλάζια και στο ελληνικό πρωτάθλημα η λευκή. Στην ρίγα φέτος η πλάτη είναι ολόμαυρη».