Εντοπίστηκε ο δράστης που επιτέθηκε σε 37χρονο με μπουκάλι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Στα ίχνη του δράστη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 37χρονου, που έλαβε χώρα την 22-06-2014, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βρίσκονται οι αρχές.

 

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 27χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του Νόμου Περί όπλων.

 

Υπενθυμίζεται ότι, η εγκληματική ενέργεια σημειώθηκε απογευματινές ώρες της 22-06-2014, στο κέντρο της πόλης, όταν το θύμα δέχθηκε την επίθεση του δράστη, με χρήση σπασμένου μπουκαλιού, τη στιγμή που επιχείρησε να συνδράμει άτομο, το οποίο διαπληκτιζόταν έντονα με τον 27χρονο. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο τραυματισμός του 37χρονου στο λαιμό.

 

Επιπλέον, προέκυψε ότι:

σε βάρος του 27χρονου εκκρεμεί Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων (4) ετών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής,
δυνάμει σχετικού Βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Τρικάλων, υποχρεούται να παρουσιάζεται σε Τμήμα Ασφαλείας της Θεσσαλονίκης το πρώτο πενθήμερο κάθε μηνός, πράγμα το οποίο δεν έπραξε τον τρέχοντα μήνα.

Η δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr