11 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Κατά το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης της Γ.Α.Δ.Θ., στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν

συνολικά 11 άτομα, για αυτόφωρα αδικήματα.

Συγκεκριμένα:

 

  • Συνελήφθησαν από δικυκλιστές αστυνομικούς Ομάδας «Ζ», δύο άτομα, διότι κατείχαν και διέθεταν προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες, προϊόντα παρεμπορίου.

 

  • Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 19-07-2014, στο κέντρο της πόλης, από αστυνομικούς του Τμήματος Πλατείας Δημοκρατίας, 51χρονος ομογενής, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν (2) αποφάσεις, με της οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (10) ετών, χρηματική ποινή (50.000) ευρώ και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για (3) έτη, για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών.

 

  • Συνελήφθησαν δύο (2) επιπλέον άτομα για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις.

 

  • Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα, σε διάφορες περιοχές της πόλης, για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

 

  • Συνελήφθησαν από δικυκλιστές Ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.» στην περιοχή του κέντρου, δύο (2) άτομα, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

 

  • Επίσης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους βραδινές/πρώτες πρωινές ώρες της 20/21-07-2014 στην ευρύτερη περιοχή των οδών Γιαννιτσών και Μοναστηρίου, κατά τους οποίους βεβαιώθηκαν σε βάρος τεσσάρων (4) αλλοδαπών γυναικών πταισματικές παραβάσεις του Ν. «Περί εκδιδόμενων επ’ αμοιβή προσώπων».