Γ. Ορφανός: Σε αναπτυξιακή τροχιά η ΔΕΘ-Helexpo

Την πεποίθηση ότι η ΔΕΘ-Helexpo βρίσκεται σε αναπτυξιακή τροχιά εξέφρασε ο (πολιτικός εποπτεύων την εταιρεία) υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Ορφανός. Στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο κ. Ορφανός με τον πρόεδρο της εταιρείας Τάσο Τζήκα και το διευθύνοντα σύμβουλο Κυριάκο Ποζρικίδη βρέθηκαν οι μελλοντικές δράσεις της ΔΕθ-Helexpo.

“Μιλήσαμε και για το ρυθμιστικό σχέδιο της θεσσαλονίκης, ιδιαίτερα στο κομμάτι που αφορά τη ΔΕΘ στο κέντρο, μαζί με το μητροπολιτικό πάρκο και τα μελλοντικά σχέδια που υπάρχουν για μετακίνηση της Διεθνούς Εκθέσεως στη δυτική πλευρά της πόλης”, δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας-Οράκης και σημείωσε πως η ΔΕΘ-Helexpo, “αν και πάει καλά, θα πάει καλύτερα στο μέλλον”.

“Εκτός από τα εκθεσιακά γεγονότα που έχουμε μπροστά μας, όπως είναι ο Αστερόκοσμος, ενημερώσαμε τον κ. Ορφανό και για την επιχειρηματική αποστολή που διοργανώνουμε στην Αυστραλία το διάστημα 18-25 Νοεμβρίου”, δήλωσε ο κ. Τζήκας.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ TOY CERN

 

Στην παράταση λειτουργίας της έκθεσης του CERN, που φιλοξενείται στο περίπτερο 14 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, μέχρι την Κυριακή 23 Νοεμβρίου προχωρά η ΔΕΘ-Helexpo.

Με δεδομένη τη μεγάλη προσέλευση που σημειώνεται στην έκθεση και μετά την ολοκλήρωση της 79ης ΔΕΘ αλλά και το ενδιαφέρον για νέες επισκέψεις στο επόμενο διάστημα, ο εθνικός εκθεσιακός φορέας θέλησε να δώσει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους επισκέπτες να γνωρίσουν τα μυστικά του Σύμπαντος. Η τιμή εισόδου στη διαδραστική έκθεση του CERN ορίστηκε μόνον στο 1 ευρώ. Το ωράριο λειτουργίας είναι τις καθημερινές από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ. και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες από τις 11 π.μ. έως τις 9 μ. μ.