Στη Θεσσαλονίκη δένουν άλλα δύο κρουαζιερόπλοια

Στάση στη Θεσσαλονίκη κάνει αύριο η …Οδύσσεια του Αιγαίου, αφού η ιδιοκτήτρια εταιρεία του κρουαζιερόπλοιου “Aegean Odyssey” ενέταξε το βορειοελλαδικό λιμάνι στο πρόγραμμά της για στη Μεσόγειο.

 

Δίπλα στο “Aegean Odyssey” θα αράξει και το κρουαζιερόπλοιο “Silver Cloud” (“Ασημένιο Σύννεφο”), με τους εκατοντάδες επιβάτες του να εκδράμουν στην πόλη και στα αξιοθέατα των όμορων νομών.

 

Το “Aegean Odyssey”, που θα καταπλεύσει στο λιμάνι της πόλης αύριο, στις 8 το πρωί, προερχόμενο από το Μπουργκάς της Βουλγαρίας, μεταφέρει περισσότερους από 160 επιβάτες, κυρίως Βρετανούς, Αμερικάνους, Αυστραλούς και Καναδούς και πλήρωμα ισάριθμων ατόμων.

 

Πρόκειται για την έκτη από τις συνολικά επτά αφίξεις που πρόκειται να πραγματοποιήσει φέτος το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο στη Θεσσαλονίκη. Το πλοίο θα αναχωρήσει στις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας για την Καβάλα.

Μία ώρα νωρίτερα, στις 7 αύριο το πρωί, αναμένεται στο λιμάνι προερχόμενο από την Καβάλα το “Silver Cloud” με 200 περίπου επιβάτες, Αμερικάνους, Βρετανούς, Βραζιλιάνους και πλήρωμα 200 άτομα. Το πλοίο θα αναχωρήσει μετά από 12 ώρες, στις 7 το απόγευμα, με προορισμό το Βόλο.