Ξύλο και βρισιές μεταξύ δημοτικών συμβούλων στο Ωραιόκαστρο (Video)

Σκηνές ντροπής εκτυλίχθηκαν πριν λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Ωραιοκάστρου, όταν δημοτικοί σύμβουλοι αντάλλαξαν βρισιές και μπουνιές, απειλώντας με γενικευμένη σύρραξη η οποία αποφεύχθηκε χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων.

 

Η ένταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό για την απόφαση του δήμου να μεταφέρει την Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου από τον Πεντάλοφο στο Παλαιόκαστρο, είχε ως αποτέλεσμα -στο περιθώριο της συγκέντρωσης κατοίκων και φορέων- να φέρει στα χέρια τον αντιπρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Ω με τον τέως Αντιδήμαρχο της Καλλιθέας. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο μετά από έντονο φραστικό επεισόδιο που προηγήθηκε ανάμεσα στον τέως δημάρχο Ωραιοκάστρου με τον αντιπρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης.

 

Όπως σημειώνει το politesoraiokastrou.gr, για την συμπλοκή υπήρξε παράκληση από τους κατοίκους και τα μέλη της ανοικτής συγκέντρωσης να μη δοθεί δημοσιότητα, κάτι που έγινε σεβαστό. Το θέμα όμως, τέθηκε -προ ημερήσιας διάταξης – στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ της ΔΗΚΕΩ, -συμμετείχε ο Γ. Τσολάκης- ο οποίος μίλησε για τα γεγονότα, αποφασίζοντας μάλιστα να εκδοθεί και κάποιο ψήφισμα καταδίκης της βίας.