“Δέματα Αγάπης” διέθεσε για τα Χριστούγεννα σε άπορες οικογένειες o δήμος Κορδελιού-Ευόσμου

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 23 Δεκ 2014 - 11:26

Τελευταία Ενημέρωση: 11:26

Με στόχο να μην λείψουν τα απαραίτητα από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας διένειμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε  850 άπορες οικογένειες, βάσει κοινωνικών κριτηρίων.

 

Η διάθεση των “Δεμάτων Αγάπης” έγινε από το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο σε άπορους εγγεγραμμένους δημότες.

 

“Με πνεύμα ευαισθησίας και κοινωνικής αλληλεγγύης ο Δήμος μας, στο μέτρο των περιορισμένων δυνατοτήτων του, καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να στηρίξει και να συμπαρασταθεί στους δημότες που μαστίζονται από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός το ότι αυτή η προσπάθεια έχει αγκαλιαστεί από δεκάδες επιχειρήσεις αλλά και από δημότες που αποδεικνύουν έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία συμβάλλοντας στο κοινωνικό αυτό έργο” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.

 

“Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς και όλους τους εργαζόμενους στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας, που συνέβαλαν τα μέγιστα προκειμένου 850 άπορες οικογένειες να περάσουν με αξιοπρέπεια τις Άγιες αυτές Ημέρες. Οι πράξεις αυτές αποδεικνύουν πως είμαστε ενωμένοι και πως η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη χαρακτηρίζουν τον τόπο μας και γίνονται παράδειγμα προς μίμηση για όλους» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας κ. Βασίλης Ταλατάς.