Σε 25 συλλήψεις για παράνομες δραστηριότητες προχώρησε το τελευταίο 24ωρο η αστυνομία

Σε περίπου 25 συλλήψεις για παράνομες δραστηριότητες προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί των κατά τόπους διευθύνσεων αστυνομικών υπηρεσιών Θεσσαλονίκης, όπως προκύπτει από σημερινές ανακοινώσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης.

 

Αναλυτικότερα, 22 άτομα συνελήφθησαν -μεταξύ άλλων- για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών ή λαθραίων τσιγάρων, εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, παράνομη παραμονή στην Ελλάδα και πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, επαιτεία, καθώς και για εκκρεμούσες καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα. Παράλληλα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών δράσεων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια της οποίας ελέγχθηκαν συνολικά 42 άτομα και συνελήφθησαν δύο για άσκηση υπαίθριου εμπορίου άνευ αδείας, ενώ εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες προϊόντα παρεμπορίου.

 

«Οι ειδικές δράσεις για την καταπολέμηση του παρεμπορίου θα συνεχισθούν από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με αμείωτη ένταση» καταλήγει η ανακοίνωση.