Επ’αυτοφόρω συνελήφθησαν 23 άτομα χθες στη Θεσσαλονίκη- Δείτε γιατί

Συνολικά είκοσι τρία άτομα συνελήφθησαν κατα το τελευταίο 24ωρο στον νομό Θεσσαλονίκης. 

 

Αναλυτικότερα αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Αστυνομίας, Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

Εξι άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Τρία άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 43χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης άνω των 4 ετών, για υπεξαίρεση, εισαγωγή, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί η σύλληψη 26χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μενεμένης, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης άνω των 11 ετών, για ληστεία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι δεν κατείχαν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Δύο άτομα για παράβαση του Νόμου περί Προστασίας των Ζώων. Πρόκειται για 54χρονη υπήκοο Γερμανίας και 65χρονη ημεδαπή, οι οποίες επιχείρησαν να μεταφέρουν αεροπορικώς σε πόλη της Γερμανίας, τέσσερα σκυλιά, χωρίς να πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις για τη νόμιμη μεταφορά των ζώων στο εξωτερικό. 

Βεβαιώθηκαν εννιά παραβάσεις, που αφορούν στη Νομοθεσία περί εκδιδομένων επ΄αμοιβή προσώπων.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr