Μένουμε Θεσσαλονίκη: Συζητήσεις και Διαλέξεις

Το δημοτικό σχήμα Μένουμε Θεσσαλονίκη, ξεκινάει μια διαρκή ανοιχτή διαδικασία διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων που έχει ως στόχο την διερεύνηση των όρων για μια εναλλακτική πολιτική στην Θεσσαλονίκη και την τοπική αυτοδιοίκηση. Στο πλαίσιό της προετοιμάζουμε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα συζητήσεων και διαλέξεων, πάνω στα σημαντικότερα προβλήματα της πόλης.

 

Την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015, συζητούμε με τον Γιάννη Πολυχρονιάδη, Υπεύθυνο γραφείου Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Οργάνωσης Δήμου Νεάπολης-Συκεών, για τις Δράσεις Αειφορίας στο Πλαίσιο των Δήμων και τις παραδειγματικές πρακτικές στους τομείς διαχείρισης των απορριμάτων, πρόληψης και ανακύκλωσης. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του δημοτικού σχήματος Μένουμε Θεσσαλονίκη, στο ισόγειο του Δημαρχείου στις 7.30 μ.μ.·

 

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015, στο στέκι του δημοτικού σχήματος, Βαλαωρίτου 1 & Δωδεκανήσου, ο Λόης Λαμπριανίδης, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (τμήμα Οικονομικών Επιστημών) θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Θεσσαλονίκη από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα: πορεία συρρίκνωσης της αναπτυξιακής της δυναμικής και προϋποθέσεις για μία δυναμική πορεία προς τα εμπρός». Η διάλεξη θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr